SVADBA vo farbách 2016
S príchodom Vianoc už poznáme farby, ktoré budú dominovať svadbám v roku 2016. Vaša svadba si iste zaslúži veľkú pozornosť a v prípade výberu vhodných farieb platí toto pravidlo dvakrát . S plánovaním svadby prichádzajú tie najväčšie a zásadné rozhodnutia. Každá nevesta a ženích má želanie, aby ten ich spoločný deň bol nezabudnuteľný. Nebudeme si nič…BRUNCH 1.9.2015
SVIATOČNÝ BRUNCH Naša filozofia: Od prvej chvíle existencie našej Restaurant Gallery v Bytči sa snažíme vybudovať si priateľský a individuálny vzťah s každým z Vás a predkladať Vám niečo viac, ako len dobré jedlo, ktoré ponúka väčšina reštaurácií v našom meste. Vybudovali sme pre Vás elegantné, priestranné a moderné prostredie, ktoré dýcha umením a varíme pre Vás…Jedlá talianskej kuchyne v Restaurant Gallery
Hostia našej reštaurácie si s obľubou objednávajú jedlá uvarené podľa receptov talianskej kuchyne. Je to preto, lebo talianska kuchyňa je zdravá, kvalita jedál je prvotriedna, kuchárske postupy sú rýchle a jednoduché. Slávne cestoviny ponúkajú nepreberné množstvo možností, pizza nemá konkurenciu a ako by sme mohli žiť bez zmrzliny! Talianska kuchyňa vlastne predstavuje kombináciu niekoľkých oblastných kuchýň. V Miláne uprednostňujú ryžu…
Ponuka grilovaných špecialít
Máte chuť na dobré grilované koleno alebo grilované rebierko? Tak príďte k nám do Restaurant Gallery a objednajte si ich. Naša originálna receptúra je výnimočná. Mäso je jemné, chutné, odpadáva od kosti a lahodnou chrumkavou kožou a vôňou vás dostane. Ich lahodnú chuť obohatí naša vlastná BBQ omáčka. Jej podmanivá sladká karamelová chuť s korenistým…Bryndza
Bryndza – mäkký, miesený a solený ovčí syr vyrábaný z hrudkového ovčieho syra. Vyrába sa na Slovensku, v Poľsku, Rumunsku, Ukrajine a v Bulharsku. Konzumujú ju aj v Rakúsku a Bavorsku (Brimsen, Liptauer Käse), Česku a pod. Zachovaný je aj latinský názov: vulgo Burenda – ľudovo bryndza. Základným predpokladom pre kvalitnú bryndzu je dobrá aromatická paša. Bryndza obsahuje 650…Sacherova torta
Sacherova torta je najznámejšia čokoládová torta na svete Tento slávny múčnik, typický pre hlavné mesto Rakúska, znamená pre Viedeň to, čím je pre Salzburg Mozartova guľka. V rakúskych cukrárňach a kaviarňach je možné dostať ju v mnohých podobách. Sacherova torta (hovorovo aj sacher) je druh čokoládovej torty s marhuľovou marmeládou. Práve kombinácia dvoch chutí – čokoláda a marhule, je…
Sous vide
Sous vide – staronová metóda na prípravu jedla Jedlo pripravené metódou sous vide (čítaj sú vit, v preklade „vo vákuu“) nielen lákavo vyzerá, ale aj výborne chutí. Preto sme sa v Restaurant Gallery rozhodli ozvláštniť divinové špeciality práve touto zaujímavou metódou prípravy. Napriek tomu, že si často myslíme, že všetky „naj“ kulinárske vychytávky vznikli v Taliansku, kolískou…
Cuketa
Cukety Sú jej plné trhoviská a obchody. Skvelo vyzerá a ešte lepšie chutí. Navyše je aj veľmi zdravá a plná vitamínov. Chcete detoxikovať telo či schudnúť? Tak nemeškajte a šup s ňou na panvicu. Cuketa je pre vás v tom prípade ako stvorená. V tomto prípade platí, komu sa zelení – tomu sa nelení. Zelená cuketa…Slivky
Slivky Pretože si myslíme, že slivky nie sú plne oceneným ovocím, venujeme tomuto ovociu 3. diel seriálu zo sveta gastronómie. Slivka je obľúbený strom. Väčšina našich gazdiniek varí z plodov sliviek zaváraniny, a netuší, že sa im do rúk dostal všeliek na všetky choroby. Nie nadarmo ju Kórejci považujú za posvätnú rastlinu. Slivky by sa mali…