1. | Zeleninová s bulgurom | 0,33l | 1 | ||
2. | Vývar s mäsom a rezancami | 0,33l | 1, 3, 9 | ||
1. | Námornícke bravčové mäso, tarhoňa, vajce, syr, kyslá uhorka | 150g | 1, 3 | 6,60€ | |
Menu | 2. | Kurací plátok so šunkou a syrom, ½ dusená ryža, ½ hranolky, zeleninová obloha | 150g | 1, 7 | 6,60€ |
Polievka | 3. | Šampiňónovo - syrový špíz, varené zemiaky, tatárska omáčka | 150g | 1, 3, 7 | 6,60€ |
4. | Šalát zo šošovicových cestovín (cottage cheese, cherry paradajky, olivy, provensálske byliny, baby špenát) | 350g | 1, 7 | 6,60€ |
Utorok – 30.04.2024
Polievky | 1. | Tekvicová krémová | 0,33l | 1, 7 | |
2. | Vývar s mäsom a rezancami | 0,33l | 1, 3, 9 | ||
1. | Bravčový černohorský rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka | 150g | 1, 3, 7 | 6,60€ | |
2. | Indické soté „BUTTER CHICKEN“ (marinované kuracie prsia v indickom korení, kurkuma, zázvor, chilli, cesnak, paradajky, smotana, koriander) dusená ryža s kari korením | 150g | 1, 7 | 6,60€ | |
Menu | 3. | Zapekané cestoviny „CAPRI“ (kuracie prsia, smotana, šampiňóny, cesnak, kukurica ) syr | 350g | 1, 3, 7 | 6,60€ |
4. | Šalát zo šošovicových cestovín (cottage cheese, cherry paradajky, olivy, provensálske byliny, baby špenát) | 350g | 1, 7 | 6,60€ |
Streda – 01.05.2024
Polievka | 1. | SVIATOK | |||
2. | |||||
Menu | 1. | ||||
2. | |||||
3. | |||||
4. |
Štvrtok – 02.05.2024
Polievka | 1. | Zemiaková na kyslo so zelenými fazuľkami | 0,33l | 1, 7 | |
2. | Vývar s mäsom a rezancami | 0,33l | 1, 3, 9 | ||
Menu | 1. | Sedliacky rezeň v cestíčku (slaninka, cibuľa) pučené zemiaky, kyslá príloha | 150g | 1, 3, 7 | 6,60€ |
2. | Tortilla plnená grilovaným kuracím mäskom, zeleninou a cesnakovo - bylinkovým dressingom, hranolky | 300g | 1, 7 | 6,60€ | |
3. | Cestoviny „CARBONARA“ (špagety, slaninka, smotana, vajíčko) syr | 350g | 1, 3, 7 | 6,60€ | |
4. | Listový šalát s čerstvou zeleninou (cherry paradajka, uhorka, paprika) mozzarella, bazalkové pesto, pizza štangle | 250g | 1, 7 | 6,60€ |
Piatok – 03.05.2024
Polievka | 1. | Zeleninová so šampiňónmi | 0,33l | ||
2. | Vývar s mäsom a rezancami | 0,33l | 1, 3, 9 | ||
Menu | 1. | Strapačky s kyslou kapustou, slaninkou a pečeným rebierkom | 550g | 1, 3, 7 | 6,90€ |
2. | Kurací steak, mexická omáčka (kukurica, chilli, fazuľa, pór) ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky | 150g | 6,60€ | ||
3. | Grilovaný hermelín, varené zemiaky, šalátik, brusnice | 120g | 7 | 6,60€ | |
4. | Parené buchty so slivkovým lekvárom, posypané makom a cukrom, maslo | 350g | 1, 3, 7 | 6,60€ |
Alergény:
Podľa výnosu platného od 1.2.2008 vydaného ministerstvom zdravotníctva a ministerstvom pôdohospodárstva Slovenskej republiky uvádzame zoznam alergénov: 1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut a výrobky z nich) 2.Kôrovce a výrobky z nich. 3.Vajcia a výrobky z nich. 4.Ryby a výrobky z nich. 5.Arašidy a výrobky z nich. 6.Sójové zrná a výrobky z nich. 7.Mlieko a výrobky z neho. 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9.Zeler a výrobky z neho. 10.Horčica a výrobky z nej. 11.Sezamové semená a výrobky z nich. 12.Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l vyjadrené ako SO2 13.Vlčí bôb a výrobky z neho. 14.Mäkkýše a výrobky z nich.